Telepon / Whatsapp / Wechat
+86 18225018989
Telepon / Whatsapp / Wechat
+86 19923805173
Surélék
hengdun0@gmail.com
page_banner

produk

Mixue Blended Mango Flavor Gelembung Mutiara Panas Nginum Susu Hideung Tea Instan Bubuk 1kg

pedaran pondok:

Mango bubble Tea Powder mangrupikeun kombinasi inuman anu lezat sareng nyegerkeun.Nyampur rasa juicy tina pelem asak jeung base tea susu creamy, bubuk ieu nyadiakeun inuman lemes jeung nikmat nu bisa dinikmati panas atawa tiis.Dijieun ku bahan-bahan anu berkualitas luhur, bubuk tea susu mangga ieu ngagaduhan rasa anu pikaresepeun anu bakal nyugemakeun para pencinta tea.Ngan tambahkeun cai panas atawa susu, aduk, sarta ngarasakeun rasa tantalizing jeung ambu inuman sawarga ieu.Pesen ayeuna sareng nikmati kombinasi sampurna buah sareng tèh.

Solusi One Stop——Bahan Baku Teh Gelembung


  • Rojongan produk:Borongan / OEM / ODM
  • OEM MOQ:0,5-1 Ton
  • Rojongan harga:EXW / FOB / CIF / DDP
  • Palabuhan:Shanghai/Guangzhou
  • Rincian produk

    Tag produk


    Parameter

    Ngaran Brand

    Campuran

    Ngaran Produk

    Bubuk bubble tea mangga

    Sagala Rasa

    Coklat, jeruk, talas, cantaloupe, peach, nanas, buah beri biru, kalapa, vanili, strawberry, rasa asli, bubuk tea susu instan, Oreo, Matcha

    Aplikasi

    Téh gelembung

    OEM / ODM

    Enya

    MOQ

    barang Spot euweuh sarat MOQ,
    Custom MOQ 50 karton

    Sertifikasi

    HACCP, ISO, HALAL

    Hirup Rak

    18 Ema

    Bungkusan

    Kantong

    Beurat Net (kg)

    1KG (2.2lbs)

    Spésifikasi karton

    1KG*20

    Ukuran Karton

    53cm * 34cm * 21,5cm

    bahan

    Gula bodas, glukosa edible, creamer non-susu, aditif dahareun

    Waktos pangiriman

    Spot: 3-7 poé, Adat: 5-15 poé

    Klasifikasi

    Mango Flavor Bubble Mutiara Minuman Panas Susu Hideung Instan Tea Bubuk 1kg
    Susu Bubuk Rasa Mangga Bubuk Teh Instan 1kg
    Mixue Blended Mango Flavor Gelembung Mutiara Panas Nginum Susu Hideung Tea Instan Bubuk 1kg
    Mixue Campuran Mangga Rasa Bubble Milk Instan Tea Bubuk 1kg

    Aplikasi

    Minuman rasa mangga

    Tambahkeun bola kristal mangga, séréal mangga seger, bubuk bubble tea mangga, peras bunderan panutup susu, tambahkeun poplar manna és snowflake, krim peras, séréal mangga seger, kembang coklat, biskuit wafer, selapkeun biskuit stick, tuang sirop poplar manna, jeung nempatkeun hiasan Rosemary.

    Campuran Campuran Mangga Rasa Bubble Mutiara Minuman Panas Susu Hideung Instan Teh Bubuk 1kg aplikasi

    Keunggulan Kami

    taun+
    Pangalaman Manufaktur
    +
    Nagara Ékspor sareng Wewengkon, 20000+ Palanggan
    m²+
    Wewengkon Pabrik
    +
    Jalur Produksi

    ISO, HACCP, Sertifikasi HALAL

    Produk +
    Solusi Hiji-eureun pikeun Teh Gelembung

    OEM / ODM

    +
    Toko offline
    +
    Kerjasama merek
    ton +
    Kapasitas Bulanan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Taros Kami