Telepon / Whatsapp / Wechat
+86 18225018989
Telepon / Whatsapp / Wechat
+86 19923805173
Surélék
hengdun0@gmail.com
page_banner

produk

Nata De Coco Rasa Asli Coconut Jelly 0,5kg Saos Buah Bahan Jam pikeun Bubble Tea Minuman Lemes Milkshake

pedaran pondok:

Coconut Jelly mangrupikeun dessert anu amis sareng nyegerkeun anu didamel tina santan sareng agar-agar.Teksturna anu hipu, siga jeli ngalebur dina sungut anjeun nalika anjeun ngaraosan aroma kalapa anu hampang sareng nyegerkeun.Dessert ramah vegan ieu populer di pasar global.Ngawula ka chilled dina poé panas panas, atawa salaku dessert lampu acan satisfying sanggeus tepung.

Solusi One Stop——Bahan Baku Teh Gelembung


  • Rojongan produk:Borongan / OEM / ODM
  • OEM MOQ:0,5-1 Ton
  • Rojongan harga:EXW / FOB / CIF / DDP
  • Palabuhan:Shanghai/Guangzhou
  • Rincian produk

    Tag produk


    Parameter

    Ngaran Brand

    Campuran

    Ngaran Produk

    Ager kalapa asli 500gr

    Sagala Rasa

    Asli, strawberry, semangka, talas,
    peach, hami melon, pelem, anggur, apel héjo, jeruk, nanas, buah beri biru

    Aplikasi

    Teh gelembung, inuman és yayasan

    OEM / ODM

    Enya

    MOQ

    barang Spot euweuh sarat MOQ,
    Custom MOQ 50 karton

    Sertifikasi

    HACCP, ISO, HALAL

    Hirup Rak

    12 Ema

    Bungkusan

    Botol

    Beurat Net (kg)

    0.5KG (1.1lbs)

    Spésifikasi karton

    0,5KG * 30

    Ukuran Karton

    46cm * 30cm * 21cm

    bahan

    serat kalapa dikomprés, cai, sirop jagong fruktosa tinggi, tipung konjac, aditif dahareun

    Waktos pangiriman

    Spot: 3-7 poé, Adat: 5-15 poé

    Klasifikasi

    Nata De Coco Rasa Asli Coconut Jelly 0,5kg
    Nata De Coco Rasa Asli Coconut Jelly
    Nata De Coco Rasa Asli Coconut Jelly pikeun Bubble Tea
    Tas Nata De Coco Rasa Asli Coconut Jelly
    Nata De Coco Rasa Asli Coconut Jelly 0,5kg Saos Buah Bahan Jam pikeun Bubble Tea Minuman Lemes Milkshake
    Campuran Nata de Coconut Jelly

    Aplikasi

    Pikeun nyieun dessert nikmat ngagunakeun jelly kalapa, mimitian ku motong jelly kalapa kana batu leutik.Lajeng, campur kubus jeung buah seger diced, kayaning pelem atawa nanas.Salajengna, tambahkeun jumlah berehan santan sarta dash gula coklat kana campuran.Pikeun crunch tambahan, Anjeun bisa nambah sababaraha flakes kalapa toasted di luhur.Tungtungna, refrigerate dessert salila sahenteuna sajam pikeun ngidinan rasa pikeun meld.Refreshing jeung nikmat, dessert jelly kalapa ieu saréat sampurna pikeun poé panas panas.Ngarasakeun dessert nikmat jeung cageur!

    Nata De Coco Rasa Asli Coconut Jelly 0,5kg Saus Buah Jam Bahan pikeun Bubble Tea Soft Drinks Milkshake

    Keunggulan Kami

    taun+
    Pangalaman Manufaktur
    +
    Nagara Ékspor sareng Wewengkon, 20000+ Palanggan
    m²+
    Wewengkon Pabrik
    +
    Jalur Produksi

    ISO, HACCP, Sertifikasi HALAL

    Produk +
    Solusi Hiji-eureun pikeun Teh Gelembung

    OEM / ODM

    +
    Toko offline
    +
    Kerjasama merek
    ton +
    Kapasitas Bulanan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Taros Kami