Telepon / Whatsapp / Wechat
+86 18225018989
Telepon / Whatsapp / Wechat
+86 19923805173
Surélék
hengdun0@gmail.com
page_banner

produk

Campuran buah beri biru jam 2.5kg OEM Puree Saus pikeun gelembung tea baking dessert masakan imah

pedaran pondok:

Jam buah beri biru didamel tina buah beri biru seger anu dimasak kalayan gula sareng jeruk nipis.Saos amis ieu pinuh ku rasa nikmat sareng alami tina blueberries.Kalayan tékstur anu kandel, tapi tiasa disebarkeun.

Solusi One Stop——Bahan Baku Teh Gelembung


  • Rojongan produk:Borongan / OEM / ODM
  • OEM MOQ:0,5-1 Ton
  • Rojongan harga:EXW / FOB / CIF / DDP
  • Palabuhan:Shanghai/Guangzhou
  • Rincian produk

    Tag produk


    Katerangan

    Jam buah beri biru ogé mangrupikeun bahan serbaguna anu tiasa dianggo dina barang dipanggang sapertos muih, pai sareng pastri.Ieu cara nikmat ngarasakeun rasa blueberries seger sapanjang taun.

    Parameter

    Ngaran Brand

    Campuran

    Ngaran Produk

    Buah Blueberry

    Sagala Rasa

    Strawberry, Mangga, Semangka Jam,
    Melon Hami, Peach, Héjo
    apel, nanas, jeruk, anggur, markisa
    buah, Mawar, Osmanthus, Lemon Grapefruit,
    Mulberry, buah naga

    Aplikasi

    Bubble tea, Roti, És krim, És yayasan inuman

    OEM / ODM

    Enya

    MOQ

    barang Spot euweuh sarat MOQ,
    Custom MOQ 50 karton

    Sertifikasi

    HACCP, ISO, HALAL

    Hirup Rak

    12 Ema

    Bungkusan

    Botol

    Beurat Net (kg)

    2.5L (5.51lbs)

    Spésifikasi karton

    2,5L * 6

    Ukuran Karton

    40cm * 26,5cm * 20cm

    bahan

    Cai, sirop fruktosa, markisa, gula bodas, Dahareun adiktif

    Waktos pangiriman

    Spot: 3-7 poé, Adat: 5-15 poé

    Klasifikasi

    Campuran buah beri biru jam 2.5kg OEM Puree Saus
    Campuran buah beri biru jam 2.5kg OEM Puree
    Campuran buah beri biru jam 2.5kg OEM Puree Saus pikeun gelembung tea baking dessert masakan imah

    Aplikasi

    Murid ngaleuwihan guru

    Tambahkeun manik pop tapal kuda, jelly kristal jeruk biru, uyah laut és snowflake buludru biru, tambahkeun daun, krim squeeze, tambahkeun jam buah beri biru seger, cookies, cookie teken, sarta garnish kalawan sirop inuman jeruk biru.

    Susu panutup sebat: krim lampu 1: susu bubuk panutup polos 2: susu murni 3. Nempatkeun kana mixer susu seger, campur dina speed low heula, lajeng robah kana speed tinggi sebat pikeun ngabentuk bentuk nunjuk leutik tanpa ragrag deui.Nempatkeun eta dina kantong hiasan jeung refrigerate eta pikeun pamakéan engké.(Krim ringan sareng susu murni ngan tiasa dianggo saatos disimpen dina kulkas)

    Campur jam buah beri biru 2,5 kg

    Keunggulan Kami

    taun+
    Pangalaman Manufaktur
    +
    Nagara Ékspor sareng Wewengkon, 20000+ Palanggan
    m²+
    Wewengkon Pabrik
    +
    Jalur Produksi

    ISO, HACCP, Sertifikasi HALAL

    Produk +
    Solusi Hiji-eureun pikeun Teh Gelembung

    OEM / ODM

    +
    Toko offline
    +
    Kerjasama merek
    ton +
    Kapasitas Bulanan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Taros Kami