Telepon / Whatsapp / Wechat
+86 18225018989
Telepon / Whatsapp / Wechat
+86 19923805173
Surélék
hengdun0@gmail.com
page_banner

produk

Mixue JINXIANG black tea 500g pikeun bubble tea Hight Cost Performance purify tea

pedaran pondok:

JinXiang Black Tea mangrupikeun jinis tea hideung kualitas luhur anu asalna ti Propinsi Fujian, Cina.Éta kasohor ku ambu anu amis sareng rasa anu mulus, kalayan petunjuk madu sareng karamel.

Solusi One Stop——Bahan Baku Teh Gelembung


  • Rojongan produk:Borongan / OEM / ODM
  • OEM MOQ:0,5-1 Ton
  • Rojongan harga:EXW / FOB / CIF / DDP
  • Palabuhan:Shanghai/Guangzhou
  • Rincian produk

    Tag produk


    Katerangan

    Teh ogé beunghar antioksidan, anu tiasa ngamajukeun kaséhatan kardiovaskular sareng ningkatkeun sistem imun.Teh Hideung Seungit Emas mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun sareng séhat anu tiasa dinikmati iraha waé, dimana waé.

    Parameter

    Ngaran Brand

    Campuran

    Ngaran Produk

    Teh hideung Jinxiang

    Sagala Rasa

    Teh Assam Hideung, Teh Hideung Campuran, Teh Ceylon Hideung, Teh Assam Hideung (bubuk Teh), Teh oolong Dibakar Arang, Teh Musim Semi Opat Musim, Teh Hideung CTC, Teh Hideung Gaya Hong Kong, Teh Jasmine, Teh Jasmine Flakes, Jin Yun Teh hideung, Teh oolong peach bodas, Teh hideung Mixiang, Teh Hideung Awal

    Aplikasi

    Téh gelembung

    OEM / ODM

    Enya

    MOQ

    barang Spot euweuh sarat MOQ,

    Custom MOQ 10 karton

    Sertifikasi

    HACCP, ISO, HALAL

    Hirup Rak

    18 Ema

    Bungkusan

    Kantong

    Beurat Net (kg)

    0.5KG, 0.6KG, 1KG

    Spésifikasi karton

    0,5KG * 20;0,6KG * 20;1KG*20

    Ukuran Karton

    48.5cm * 34cm * 41.7cm

    bahan

    Green tea, Hideung tea

    Waktos pangiriman

    Spot: 3-7 poé, Adat: 5-15 poé

    Klasifikasi

    Mixue JINXIANG black tea
    Mixue JINXIANG kantong teh hideung
    Mixue JINXIANG black tea pikeun bubble tea
    Mixue JINXIANG daun tea hideung

    Aplikasi

    JinXiang Hideung Tea mangrupa pilihan alus teuing pikeun nyieun tea susu.Rasa sareng ambu unik tea ieu, digabungkeun sareng tékstur susu anu krim, nyiptakeun inuman anu leres-leres indulgent.Pikeun ngadamel tea susu sareng Teh Hideung Seungit Emas, nyiapkeun tea sapertos biasa, teras tambahkeun susu sareng pemanis sacukupna.Hasilna nyaéta inuman anu lemes, seungit, sareng nyugemakeun anu tiasa dinikmati panas atanapi tiis.Kalayan kauntungan kaséhatan sareng rasa anu lezat, Teh Hideung Seungit Emas mangrupikeun pilihan anu saé pikeun saha waé anu milari alternatif anu ngeunah sareng bergizi pikeun tèh atanapi kopi tradisional.

    Mixue JINXIANG aplikasi black tea
    Mixue JINXIANG black tea aplikasi tea cina

    Keunggulan Kami

    taun+
    Pangalaman Manufaktur
    +
    Nagara Ékspor sareng Wewengkon, 20000+ Palanggan
    m²+
    Wewengkon Pabrik
    +
    Jalur Produksi

    ISO, HACCP, Sertifikasi HALAL

    Produk +
    Solusi Hiji-eureun pikeun Teh Gelembung

    OEM / ODM

    +
    Toko offline
    +
    Kerjasama merek
    ton +
    Kapasitas Bulanan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Taros Kami