Telepon / Whatsapp / Wechat
+86 18225018989
Telepon / Whatsapp / Wechat
+86 19923805173
Surélék
hengdun0@gmail.com
page_banner

produk

Mixue Jeruk Nipis Flavored sirop cocktail 750ml pikeun inuman inuman

pedaran pondok:

Sirop rasa jeruk cocktail nyaéta sirop inuman kentel anu nambihan rasa jeruk nipis anu nyegerkeun kana inuman naon waé.Pikeun ngagunakeun, campur hiji nepi ka dua ons sirop jeung inuman pikaresep Anjeun, kayaning cai sparkling, soda, atawa alkohol.

Solusi One Stop——Bahan Baku Teh Gelembung


  • Rojongan produk:Borongan / OEM / ODM
  • OEM MOQ:0,5-1 Ton
  • Rojongan harga:EXW / FOB / CIF / DDP
  • Palabuhan:Shanghai/Guangzhou
  • Rincian produk

    Tag produk


    Katerangan

    Sirop serbaguna ieu ogé tiasa dianggo dina masak sareng baking pikeun nyiptakeun manisan, saos, sareng marinades kalayan rasa jeruk nipis.Simpen sirop dina kulkas pikeun ngajaga kasegaran sareng rasa anu optimal.Kalawan rasa jeruk zesty sarta warna héjo caang, cocktail sirop rasa jeruk sampurna pikeun nambahkeun hiji pulas seger kana cocktail favorit Anjeun atawa pikeun nyieun mocktail non-alkohol unik tur flavorful.Cobaan sareng rasakeun rasa anu lezat sareng ambu sirop anu pikaresepeun ieu.

    Parameter

    Ngaran Brand

    Campuran

    Ngaran Produk

    Jeruk nipis

    Sagala Rasa

    Pepermin, jeruk bulao, dalima Beureum, Peppermint, Strawberry, Rose

    Aplikasi

    Cocktail, bubble tea, Dessert inuman

    OEM / ODM

    Enya

    MOQ

    barang Spot euweuh sarat MOQ,

    Custom MOQ 60 karton

    Sertifikasi

    HACCP, ISO, HALAL

    Hirup Rak

    12 Ema

    Bungkusan

    Botol

    Beurat Net (kg)

    750ml

    Spésifikasi karton

    750ml * 12

    Waktos pangiriman

    Spot: 3-7 poé, Adat: 5-15 poé

    Klasifikasi

    Mixue Jeruk Nipis Flavored sirop cocktail 750ml
    Sirop cocktail rasa jeruk nipis 750ml
    Sirop cocktail rasa jeruk nipis 750ml pikeun inuman inuman
    Mixue Jeruk Nipis Flavored sirop cocktail 750ml pikeun inuman inuman

    Aplikasi

    Cocktail Lime Flavored Syrup tiasa dianggo pikeun ningkatkeun rasa sareng ambu inuman alkohol sareng non-alkohol karesep anjeun.Pikeun nganggo sirop, kantun tambahkeun hiji atanapi dua ons kana inuman anu anjeun pikahoyong, sapertos cai, soda, atanapi alkohol, sareng aduk dugi ka ngahiji.Anjeun oge bisa coba nambahkeun sirop kana Manisan favorit anjeun, marinades, sarta saos pikeun dorongan tangy rasa.Pikeun mastikeun kasegaran sareng ngajaga kualitas sirop, éta langkung saé disimpen dina kulkas.Cocktail Jeruk Nipis Sirop sampurna pikeun maranéhanana anu cinta a refreshing, rasa jeruk zesty tur bisa dipaké pikeun nyieun rupa-rupa inuman nikmat tur unik tur masakan.Coba ayeuna sareng kagum tamu anjeun ku kreasi nikmat anjeun.

    Mixue Jeruk Nipis Flavored cocktail sirop 750ml pikeun inuman aplikasi inuman

    Keunggulan Kami

    taun+
    Pangalaman Manufaktur
    +
    Nagara Ékspor sareng Wewengkon, 20000+ Palanggan
    m²+
    Wewengkon Pabrik
    +
    Jalur Produksi

    ISO, HACCP, Sertifikasi HALAL

    Produk +
    Solusi Hiji-eureun pikeun Teh Gelembung

    OEM / ODM

    +
    Toko offline
    +
    Kerjasama merek
    ton +
    Kapasitas Bulanan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Taros Kami