Telepon / Whatsapp / Wechat
+86 18225018989
Telepon / Whatsapp / Wechat
+86 19923805173
Surélék
hengdun0@gmail.com
page_banner

produk

Bahan Baku Ragam Rasa pikeun Lemes És Krim Dessert Susu Rasa Asli És Krim Bubuk 1KG

pedaran pondok:

És krim rasa susu mangrupikeun saréat anu lembut sareng lemes anu sampurna pikeun anu resep susu.Éta rada amis pikeun rasa klasik anu teu pernah kaluar tina gaya.

Solusi One Stop——Bahan Baku Teh Gelembung+És Krim


  • Rojongan produk:Borongan / OEM / ODM
  • OEM MOQ:0,5-1 Ton
  • Rojongan harga:EXW / FOB / CIF / DDP
  • Palabuhan:Shanghai/Guangzhou
  • Rincian produk

    Tag produk


    Katerangan

    Ngarasakeun eta dina poé panas panas, atawa pasangkeun eta kalawan dessert favorit anjeun pikeun hidangan nikmat iraha wae.és krim ieu pasti nyugemakeun huntu amis anjeun sarta ninggalkeun anjeun wanting leuwih.

    Parameter

    Ngaran Brand

    Boshili

    Ngaran Produk

    Susu bubuk és krim

    Sagala Rasa

    Samangka, mangga, peach, jeruk, apel héjo, susu, vanili, nanas, anggur, buah beri biru, talas, strawberry, coklat,

    Asli, buludru biru, kembang sakura

    Aplikasi

    És krim

    OEM / ODM

    Enya

    MOQ

    barang Spot euweuh sarat MOQ,

    Custom MOQ 50 karton

    Sertifikasi

    HACCP, ISO, HALAL

    Hirup Rak

    18 Ema

    Bungkusan

    Kantong

    Beurat Net (kg)

    1KG (2.2lbs)

    Spésifikasi karton

    1KG*20

    Ukuran Karton

    53cm * 34cm * 21,5cm

    bahan

    Gula bodas, glukosa edible, creamer non-susu, aditif dahareun

    Waktos pangiriman

    Spot: 3-7 poé, Adat: 5-15 poé

    Klasifikasi

    Bahan Baku pikeun És Krim Lemes Rasa Asli
    Ragam Rasa Bahan Baku pikeun És Krim Lemes
    Bahan Baku Ragam Rasa pikeun Lemes És Krim Dessert Susu Rasa Asli És Krim Bubuk 1KG
    Ragam Rasa Bahan Baku pikeun És Krim Lemes Susu Rasa Asli
    2

    Aplikasi

    Prakték bal és krim rumah tangga

    1. Tuang 250ML suhu normal susu murni kana wadahna
    2. Tuang dina 100g jeruk és krim bubuk
    3. Kocok endog salila 10 menit
    4. Nempatkeun dina kulkas dina - 18 ° C salila 6 jam
    5. Pasang lapisan és krim kana cangkir kahiji
    6. Tuang lapisan jam dina eta
    7. Tambahkeun kacang ditumbuk sarta lapisan és krim
    8. Lajeng nyebarkeun buah potong

    Bahan Baku Ragam Rasa pikeun És Krim Lemes Susu Dessert Rasa Asli És Krim Bubuk aplikasi 1KG

    Keunggulan Kami

    taun+
    Pangalaman Manufaktur
    +
    Nagara Ékspor sareng Wewengkon, 20000+ Palanggan
    m²+
    Wewengkon Pabrik
    +
    Jalur Produksi

    ISO, HACCP, Sertifikasi HALAL

    Produk +
    Solusi Hiji-eureun pikeun Teh Gelembung

    OEM / ODM

    +
    Toko offline
    +
    Kerjasama merek
    ton +
    Kapasitas Bulanan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Taros Kami